Kamper

Norsk Topphockey

 

Østover for Oilers denne helgen

Bortekamper på menyen for de som følger Oilers denne helgen. Unggutta på U20 reiser til Hockeytown for å møte Sparta i dobbeltoppgjør. For A-laget er det Lørenskog Ishall og toppoppgjør mot formsterke Lørenskog lørdag ettermiddag som gjelder.

Tredje møte mellom forrige sesongs NM-finalister så langt denne sesongen. De forrige har gått av stabelen i Stavanger. Selv om Oilers begge ganger har stått igjen med poengene har oppgjørene vært jevne.

Nye tøffe tak når Oilers møter Lørenskog denne lørdagen? Her fra kampen mellom lagene 8. oktober. (foto: Oddmund Sola)

Faktisk markerer kampene mot Oilers et vendepunkt for Kenneth Larsens menn. Kanskje spesielt det første som endte 5-4, hvor romerikingene var nære ved å snu 3-0 ledelse for hjemmelaget.

Siden forrige oilerstap har nemlig Lørenskog vunnet alle sine kamper og pøst inn mål. Slikt blir det klatring på tabellen av, og gutta fra Skauen ligger for øyeblikket på tredjeplass, en begredelig sesongstart til tross.

Status spillertropp

To endringer siden kampen mot Vålerenga torsdag. En småskadet Markus Søberg står over, mens Ruben er tilbake i troppen.

Det beryr ar Petter Røste Fossen fremdeles venter på sin første match for sesongen, og at CDA og Dennis Sveum ennå trenger tid for retur.

Lørenskog tar imot Oilers med solide seks strake seiere i ryggen. Fortsetter fremgangen mot serielederen lørdag ettermiddag? (foto: Oddmund Sola)
Oilers' gullhjelm Dan Kissel fikk pucken bak solide Jeff Jakaites da Lørenskog besøkte Stavanger 18. oktober. Kommer det mer av samme sort i Lørenskog Ishall denne lørdagen. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Lørenskog Ishall er 16.00.

Du finner alle hendelser i kampen referert på Hockey Live. 

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken. 

Vi oppdaterer også våre følgere på Twitter. 

Dobbel Sparta for unggutta

Oilers U20 møter Sparta to ganger denne helgen. Lørdag er nedslepp 17.00 mens pucken droppes 13.00 i søndagsoppgjøret.

Også disse kampene kam følges på Hockey Live eller Oilers’ Twitter.

Oilers U20 2016/17 (foto: Oddmund Sola)