Kamper

Norsk Topphockey

 

Overtidsseier i Fjøset

Oilers spilte torsdag ettermiddag treningskamp mot Storhamar i CC Amfi. Det endte med seier på overtid. Ludvig Hoff sørget for avgjørelsen drøye minuttet ut i spilleforlengelsen. Før det hadde Tommy Kristiansen utlignet hjemmelagets ledelse med sitt tredje mål mot nettopp Storhamar  denne forsesongen. 

Med flust av spillere ute og kampen mot MS dagen før i beina var det nok mange som ventet seg en tøff oppgave på Hamar. Og tøft ble. Hjemmelaget var det førende laget i store deler av kampen og kunne med bedre marginer ledet mer  enn de gjorde ved inngangen til tredje periode.

Desto kjekkere å slå fast at Oilers nok en gang fant en vei til til å vinne. Ikke minst sto Henrik Holm sto en solid kamp bakerst.

Guttas andre seier mot den forhåndstippede medaljerivalen i sesongoppkjøringen er dermed et faktum. Nå gjenstår en treningskamp før alvoret braker løs mot nettopp Storhamar i Fjøset 3. oktober. Den går mot Lillehammer i Eidsiva Arena torsdag i neste uke.

Tall og fakta fra torsdagens kamp kan du lese på HockeyLive. 

Henrik Holm sto "som vanlig" en solid kamp da Oilers slo Storhamar i sudden death i CC Amfi. Her er det Jonas Djupvik Løvlie som ikke får overlistet sin tidligere lagkamerat. (foto: Fredrik Hagen)