Kamper

Norsk Topphockey

 

Paul Bittner til Oilers

Den amerikanske løperen Paul Bittner har signert for Oilers, og blir dermed å finne i DNB Arena kommende sesong. Paul er 25 år og kommer fra Crookston, Minnesota. Han spilte forrige sesong for Düsseldorfer EG i den tyske toppserien.

 

Fra DEL til Fjordkraftligaen for høyreiste Bittner med andre ord, som måler 193 centimeter på strømpelesten. Fra før har Minnesota-karen hovedsaklig American Hockey League (AHL) på sin CV, og står bokført med totalt 190 kamper og 68 poeng (25 + 43) for Cleveland Monster på nest øverste nivå i Nord-Amerika.

Sportssjef Pål Higson er godt fornøyd med å ha fått ham til Stavanger.

– En fysisk stor spiller, som like fullt er meget bra på skøyter. Han er smart, har god teknikk og skaper ofte muligheter for andre samtidig som han selv er en god avslutter. Han bruker størrelsen sin godt både i forechecking og i spill rundt motstanderens mål, sier Pål til oilers.no.

Oilers har hatt Bittner i kikkerten over tid.

– Hovedtrener Todd Bjorkstrand kjenner Paul godt fra flere år tilbake. Han har sett ham spille gjennom flere sesonger i Cleveland (AHL), hvor han spilte sammen med Todds sønn, Oliver. Vi har fulgt han ekstra nøye de siste par sesongene, ettersom Paul for noen år siden valgte Europa som karrierevei. Nå gleder vi oss veldig til å se ham i oilersdrakt i DNB Arena, sier Pål.

Vi ønsker Paul velkommen til Oilersfamilien!

Du finner alle tall og statistikk for Paul Bittner på Eliteprospects

Paul Bittner er klar for Oilers. Løperen har signert en ettårskontrakt med regerende dobbeltmester. Her i drakten til Düsseldorfer EG, klubben han spilte for forrige sesong. (privat foto)