Kamper

Norsk Topphockey

 

Philippe Cornet tilbake i Oilers

Vi har gleden av å melde at Philippe Cornet gjør comeback i Oilers. Phil var i klubben sesongen 2015/16 og bidro sterkt til at både seriegull og norgesmesterskap havnet i Stavanger.

Etter dette gikk turen til Helsinki og spill for HPK i SM-liiga. En skade i hånden gjorde videre spill i den finske hovedstaden uaktuelt. Phil har først i det siste vært fullt ut restituert og klar for ny klubb. Dermed var timingen for gjensyn med gamle lagkamerater og publikum i Stavanger perfekt.

– Han gleder seg til å komme tilbake til oss. Og gleden er gjensidig. Vi vet hva vi får med Cornet. Kvalitet hele veien hjem, sier en fornøyd sportssjef Pål Higson.

Han beskriver sin siste signering som en relativt komplett løper.

– Som spillertype byr han på det meste. Godt pass, godt skudd, solid fysikk og styrke foran begge mål. Phil besitter dessuten gode ferdigheter i både over- og undertall. Han blir viktig for laget videre denne sesongen, slår sportssjefen fast.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Etter en sesong i finsk elite er Philippe Cornet (#51) tilbake i Oilers. Her fra semifinaleserien mot Storhamar våren 2016. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Kjemien med tidligere lagkamerater teller også positivt i totabildet.

– Cornet gjorde en solid figur på alle måter sist han var i klubben. Ikke minst var han godt likt blant lagkameratene i garderoben. På isen hadde han en solid relasjon til Josh Soares. Den skal vi blåse nytt liv i. Glem heller ikke at Phil kjenner klubben, byen og ligaen fra før og vet hva han går til. Dette blir bra, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Fyldig statistikk fra Cornets forrige opphold i Oilers finner du på #oilersstats på denne linken. 

Statistikk fra karrien generelt er å finne på eliteprospects.com. 

Test Lorem ipsum dolar sit amen
Test Lorem ipsum dolar sit amen (Foto: Ola Nordmann)
Test Lorem ipsum dolar sit amen
Test Lorem ipsum dolar sit amen (Foto: Ola Nordmann)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.