Kamper

Norsk Topphockey

 

Pod med Todd

Seriespillet har inneværende uke og helg hatt opphold grunnet samling og kamper på ulike landslag. Som nylig omtalt på oilers.no har vi en rekke spillere i tjeneste med flagget på brystet. Det har heller ikke vært noe hvilehjem for gutta som er igjen hjemme i Stavanger. Doble økter flere av dagene, i tillegg til fysiske treninger og tester har stått på programmet. Også for hovedtrener Todd Bjorkstrand har det vært travle dager. 

Onsdag var omkring 150 representanter fra klubbens samarbeidsnettverk samlet til «Todds Corner» på Banplassen. Et populært arrangement som startet med at GET/TDC ga en kort introduksjon av sitt selskap etter oppkjøpet fra Telia.  Deretter svarte Todd på løst og fast om seg selv og sesongen så langt i samtale med markedssjef Lars Peder Nagel. Til slutt slapp tilhørerne til med sine spørsmål til oilerstreneren.

Torsdag tok oilerstreneren turen videre til Oilers Podcast. Drøs om løst og fast også her. Definitivt mest puck og kølle. Om å vokse opp i State of Hockey, bare nesten å bli dansk, om arbeidet med unge spillere og det uforløste potensialet på hjemmebane så langt i sesongen ble noen av mange tema. Litt David Bowie ble det også plass til.

Klikk på bildet under for å høre hele episoden med Todd Bjorkstrand på Oilerspodden.

Klikk på bildet for å høre Todd Bjorkstrand i drøs om mangt og mye i Oilers Podcast. (foto: Kjetil Garvik)
Stor stas da Oilers' hovedtrener traff omkring 150 representatnter fra samarbeidsnettverket til "Todds Corner" på Bankplassen onsdag. Torsdag var han gjest hos Johnny og Garvik i Oilers Podcast. (foto: Siri Forgaard)