Kamper

Norsk Topphockey

 

Praktisk info januar

Koronarestriksjonene har konsekvenser for aktivitetene i DNB Arena. I denne artikkelen finner du nyttig informasjon i saken. Vi oppdaterer etter hvert som det oppstår eventuelle endringer eller nye punkt dukker opp.

 

Publikumsbestemmelser

Regjeringen har revidert retningslinjene som skal gjelde til starten av februar. Innendørs arrangement med faste tilviste plasser kan i denne perioden huse opp til 1500 tilskuere.

Maks kapasitet betinger imidlertid at den enkelte arrangør kan dele antallet inn i kohorter på 200.

Vi jobber for å få dette til i DNB Arena, men avventer endelig forskrift for alle detaljer.

Hjemmekamper i januar

De reviderte terningslinjene vil gjelde for hjemmekampene mot Lillehammer  lørdag 22. januar, Ringerike torsdag 27. januar og Manglerud Star lørdag 29. januar.

Våre samarbeidspartnere og sesongkortholdere vil motta informasjon om hvordan billetter fordeles og bestilles så snart vi har oversikt over kapasitet.

Publikum som har kjøpt enkeltbilletter får dessverre ikke plass i restriksjonsperioden. Utgiftene blir selvsagt refundert.

Oilersbussen kjører ikke til disse kampene.

Restaurant Legenden

Restauranten i DNB Arena er stengt under hele restriksjonsperioden. Det vil i praksis si at SuperFredag utgår inntil ny informasjon foreligger.

DNB Arena

DNB Arena holder langt på vei stengt under restriksjonsperioden, dette for å møte myndighetenes påbud om hjemmekontor. Ønsker du kontakt med noen av våre medarbeidere er det bare å ta kontakt. For nødvendig varelevering kan våre driftsmedarbeidere kontaktes.

Du finner oversikt over mailadresser og mobilnummer på denne linken. 

Vinteren så langt har ikke blitt helt som vi planla i DNB Arena. Vi håper på bedre tider etter hvert. (foto: Kjetil Garvik)