Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Pre-season 2021

Sesongforberedelsene går sin gang i DNB Arena. A-laget er midtveis i sommertreningsprogrammet. Plan for oppkjøringen etter ferien er også på plass. Gutta skal spille seks treningskamper. Alle på norsk is.

 

Laget starter ordinære istreninger mandag 2. august. Etter to uker hjemme i Stavanger går turen til Kristiansand for trening og kamper. Vi skal også denne sommeren spille KIK Trophy i Idda Arena. Turneringen går av stabelen 20. – 22. augsut. Foruten Oilers deltar Lillehammer og de danske lagene Herning og Fredrikshavn.

Videre blir det treningskamp mot Stjernen i Fredrikstad torsdag 26. august, før pre-season avsluttes med turnering på Hamar 2. til 5. september. Her deltar Oilers sammen med Storhamar, Lillehammer og Vålerenga.

Fjordkraft-ligaen starter etter planen opp andre helg i september.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Også denne sommeren reiser gutta til sørlandets hovedstad for å spille KIK Trophy i Idda Arena. Her fra fjorårets oppgjør mot Sparta. (foto: Kjetil Garvik)

Sportssjef Pål Higson er godt fornøyd med oppkjøringsplanen.

– Vi har fått på plass det kampantallet vi ønsker og skal spille mot lag som passer oss godt, sier Pål til oilers.no.

Heller ikke denne gang spilles treningskamper hjemme i Stavanger.

– Det har vel blitt regelen heller enn unntaket. Jeg ser imidlertid ikke vekk fra at vi setter opp en internkamp etter de første ukene på is i DNB Arena, av typen vi kjørte under nedstengingen i vinter, sier Pål.

Sportsjefen har også planer om aktiviteter utenfor isen når gutta er på tur.

– I forbindelse med kampene i Kristiansand og på Hamar legger vi opp til lengre opphold med plass til trening og teambuilding.  Dette var et punkt spillerne savnet litt i fjor. Ikke minst i forbindelse med turneringen i CC Amfi ligger det godt til rette. Da er landslagets OL-kvallik unnagjort, og vi regner med å ha en endelig tropp på plass inkludert de siste utenlandsimportene, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Storhamar er vertskap når Oilers avrunder sesongoppkjøringen med tre treningskamper i starten av september. Her fra et treningsoppgjør med de gulblå i CC Amfi forrige sesong. (foto: Fredrik Hagen)