Kamper

Norsk Topphockey

 

Premiere!

Ventetiden er endelig over. Fjordkraft-ligaen 2021/2022 kjøres i gang også for Oilers. Når pucken droppes mot Manglerud Star torsdag 18.00 har det gått over åtte måneder siden gutta slo Vålerenga på Nye Jordal 5. januar. Det skulle vise seg å bli siste dyst forrige sesong. En hjemmekamp i DNB Arena må vi tilbake til romjulen 2020 for å finne.

 

Og vi kan fortsette nostalgien. En kamp med et firesifret antall tilskuere på tribunen har ikke funnet sted i DNB Arena siden da Oilers 7. mars 2020 slo Lillehammer 3-1 i siste serierunde sesongen 2019/20. Det er over ett og et halvt år siden…

En merkedag i Oilersfamilien med andre ord. Snaut 2000 publikummere får heie på gutta denne torsdagen. Dessverre ikke nok til at alle sesongkortholdere slipper inn samtidig i denne omgang, men et sjumilssteg i riktig retning fra bestemmelse som gjaldt forrige sesong.

Heldigvis kommer kampene tett og allerede tirsdag får nye sjansen.

Les deg opp

På denne linken finner du mediaguide foran kampen.

Vårt digitale kampprogram ser du her.

Troppen

Martin Lefebvre, Noah Aarthun og Christian Wetteland er alle skadet og ute mot Manglerud Star. De to førstnevnte er imidlertid tilbake i trening og ventes snart å være spillerklare.

Følg kampen

Under kan du se OilersTV sin stemningsrapport dagen før dagen.