Kamper

Norsk Topphockey

 

Preseason 2024/2025

Finland, Østerrike og Sarpsborg er blant stikkordene når gutta skal lade opp til sesongen 2024/2025. Ettersom ONS inntar Stavanger denne sensommeren blir det mye ut på tur for Anders Gjøse og Marius Tryggs mannskap. Første test på kampformen finner sted i Åbo 22. august, med TPS på motsatt side av isparketten.

 

Oilers skal spille to kamper mot det finske elitelaget i forbindelse med et ukelangt treningsopphold. Senere går turen til Sparta Amfi, før siste finpuss skjer i Graz, hvor gutta deltar i firelagsturneringen Trophy i starten av september.

Før alt dette skal det heldigvis trenes noen gode uker hjemme i DNB Arena. Hockeysultne supportere får dermed god anledning til å se det nye laget ta form. Første ordinære istrening er mandag 29. juli.

Så kan du sette kryss på tirsdag 13. august i kalenderen. Da planlegger vi kick-off for publikum, med presentasjon av laget, internkamp og skøyting sammen med spillerne for de yngste. Vi kommer tilbake med mer informasjon om arrangementet etter ferien. 

Under ser du årets treningskamper oppsummert.