Kamper

Norsk Topphockey

 

PRESSEMELDING

Fredagens serieåpning i DNB Arena bød på mer enn hockey. Stavanger markerer i 2025 sitt 900-årsjubileum. Hele regionens hockeylag er selvsagt med på feiringen. Oilers blir å finne blant jubileets idrettsambassadører. 

 

– Det er med glede å kunne fortelle at vi har Oilers med på laget når vi skal feire 900 år, sier ordfører Kari Nessa Nordtun

Oilers har lang tradisjon for inkludering og mangfold, med Superlaget som markør for sportsånden som sitter spikret i regionens innbyggere – uavhengig av evner. Dette er verdier som selvsagt vektlegges i jubileumssamarbeidet mellom Oilers og Stavanger 2025.

– Oilersfamilien har jobbet fram gode verdier med samspill og inkludering, noe jeg er stolt over å kunne dele når Stavanger samles til jubileumsfeiring. Det er mye spennende i vente som følge av samarbeidet, og jeg håper å se både nye og kjente fjes på skøytebanen framover, sier Oilers majoritetseier Tore Christiansen.

Pressemeldingen fortsetter under bildet.

Stavanger Oilers blir å finne blant byens ambassadører under Stavanger 900. Samarbeidet ble lansert fra isen i DNB Arena av (fra venstre) Stine Honore fra Stavanger 900, styreleder Tore Christiansen og ordfører Kari Nessa Nordtun under serieåpningen mot Ringerike fredag 15. september. (Foto: Paula Hewitt)

– Oilers unge historie står i kontrast til Stavangers 900 år som by – men speiler framtiden vi ønsker for byen vår. Regionen er et samlepunkt for alle slags fantastiske folk, noe vi naturligvis vil feire i samarbeid med Oilers under jubileet. Idretten er viktig både kulturelt og på individuelt plan, så det er ordentlig kjekt å kunne invitere til en sportslig folkefest for både de skuelystne og de som selv vil være med på isen, forteller prosjektleder Lena Antonius

Neste års sesongåpning blir en bursdagskamp hvor DNB Arena kles til jubileumsfeiringen. Feststemningen fortsetter med flere jubileumsarrangementer som alle innbyggere fra hele regionen kan delta på. Det er bare å glede seg!

Kvinners deltagelse i eliteidretten står spesielt i søkelyset under jubileumsfeiringen. I 2025 skal enda flere publikummere bli kjent med Oilers Kvinner Elite.

– Variasjonen i Stavangerregionens befolkning er rik – og det vil jeg at vi skal framheve i feiringen av jubileet. Samarbeidet med Oilers viser hva vi i Stavanger ønsker for de neste 900 årene – økt søkelys på mangfold med kvinnesatsing og breddetilbud i spissen. Jeg er stolt over å kunne invitere til en fest alle skal være med på, her er det ingen begrensninger, sier ordfører Kari Nessa Nordtun

Stavanger 2025 tar idrettens posisjon i samfunnet på alvor, med Viking FK som samarbeidspartner, og nå Oilers. Det blir en aktiv jubileumsfeiring der vi håper at både idrettsveteraner og nye entusiaster tar del i festlighetene gjennom sporten.

Eventuelle spørsmål knyttet til Oilers sin deltakelse i Stavanger 900 kan rettes til salg- og markedskoordinator Paula Hewitt på 957 28 178 eller paula@oilers.no