Kamper

Norsk Topphockey

 

Pride Week EHL

Velkommen til en historisk uke i så vel norsk hockey som norsk idrett generelt. En uke hvor Elitehockeyligaen og Bambusaligaen feirer Pride og respekten for å elske seg selv og andre akkurat som den man er. Med dette ønsker vi å være en inspirasjon og døråpner for at alle idrettsgrener skal jobbe strategisk med mangfold og inkludering.

 

Målet med Pride Week er å åpne alle deler av hockeyen for mangfold og gjøre nytt publikum trygge på våre arenaer. Vi ønsker tydelig og troverdig å vise at inkludering og mangfold er verdier vår idrett setter høyt og på den måten øke interessen for ishockey.

Vi skal stå sammen på isen. Sammen på tribunen. Sammen i garderboen. Sammen i feiringen. Sammen i gata. Sammen i paraden. Sammen om kampen.

Saken fortsetter under bildet. 

Kaptein Mathias Trettenes og Oilers sammen med resten av Elitehockeyligaen ønsker deg velkommen til Pride Week.

Første kamp under Pride Week er tirsdagens oppgjør mellom Storhamar og Oilers i CC Amfi. Som alle klubber denne uken spiller de siste to sesongers NM-finalister  i unike drakter designet for kampanjen.

Oilers’ hjemmekamp under Pride Week blir lørdagens storoppgjør mot Vålerenga. Følg med på oilers.no og våre sosiale medier utover uken for mer informasjon om festen.

Du finner mer informasjon og lesestoff om Pride Week EHL på Elitehockeyligaens hjemmeside.