Kamper

Norsk Topphockey

 

Publikumsfavoritter på gang

Et spennende 2017 i DNB Arena er i gang. Allerede torsdag 5. januar droppes årets første GET-puck på isen. Frisk Asker er årets første motstander. De neste helgene byr vi også på to tradisjonelle favoritter i Oilersfamilien. 

BamseBonanza og Hockey&Heels sorterer etterhvert under slagere i Oilersfamilien, ettersom de begge har stått på menyen siden innflyttingen i DNB Arena sesongen 2012/13.

Årets utgaver går av stabelen henholdsvis 7. og 14. januar. Du finner billetter til dem begge på Ticketmaster. Dette blir garantert to folksomme lørdager i DNB Arena og du gjør lurt i å sikre deg plass i god tid.

En publikumsvinner, sesong etter sesong. Øyeblikket når kosedyrene kastes på isen i DNB Arena er ikke bare en artig vri etter scoring, det symboliserer også gleden over å dele med andre. Her fra BamseBonanza 2016. (foto: Oddmund Sola)

McDonalds BamseBonanza er som tittelen antyder et samarbeid med vår gode samarbeidspartner McDonalds, som i flere år har hatt et veldedighetsarrangement knyttet til en utvalgt kamp med Oilers.

I år som i fjor arrangeres denne til støtte for Stine Sofies Stiftelse og deres arbeid med å realisere Stine Sofies Senter, et nasjonalt mestringssenter for voldsutsatte barn utebfor Grimstad. Ønsker du konkret å støtte stiftelsens arbeid kan du kjøpe Oilybamse i shoppen og kaste på isen under BamseBonanza. 50 kroner går da direkte til Stine Sofies Stiftelse.

Alltid høy damefaktor i DNB Arena når Oilers inviterer til Hockey & Heels. Her fra arrangementet forrige vinter. (foto: Oddmund Sola)

Hockey & Heels er neste godbit på januarplanen. Arrangementet byr på mye av det samme som tidligere sesonger. Vi appellerer som vanlig til våre mannlige sesongkortinnehavere om å gi fra seg setet til en dame som fortjener det denne lørdagen. Vi tilbyr stå plass til alle som følger vår oppfordring, så langt beholdningen rekker.

Nytt av året er forøvrig at våre gode naboer på Clarion Energy tilbyr «manneparkering» for dem som gir fra seg sesongkortet til en dame. Det betyr i praksis overføring av Oilers – Stjernen på skjermene i barområdet. Nytt av året er også motevisning på isen etter kampslutt, i samarbeid med Norwegian Outlet.