Kamper

Norsk Topphockey

 

Reisen fortsetter

NM-sluttspillet 2024 startet torsdag. De topprankede lagene vant alle sine hjemmekamper. Dermed er det duket for en spennende lørdag hvor taperne går for revansj i egen rink. Sluttspill er herlige saker. For Oilers går turen til nordspissen av Mjøsa.

 

Så får vi se hva ettermiddagen bringer. Det handler om å nullstille, bruke erfaringene fra første oppgjør smart og ikke minst kjempe frem de rette marginene i avgjørende situasjoner.

For selv om serien ennå er ung kan «the second date» vise seg å bli ganske så avgjørende for veien videre. Forskjellen på 1-1 og 2-0 foran kamp #3 er milevis, ikke minst for Lillehammer, som i fall det siste må reise til Stavanger med to tap i bagasjen tirsdag.

Saken fortsetter under bildet. 

Anthony Salinitri og resten av Oilers tok første kvartfinalestikk mot Lillehammer i DNB Arena torsdag. Kan gutta fra Innlandet slå tilbake på hjemmebane lørdag ettermiddag? (Foto: Oddmund Sola)

Runden

Alle kvartfinaler spiller kamp #2 denne lørdagen.

Frisk Asker er vertskap for Sparta. Thomas Higson, Vegard Faret og resten av Lørenskog tar imot Storhamar. Vålerenga reiser til Fredrikstad for å møte Stjernen.

Oppgjøret i Asker starter 18.30. De øvrige 16.00.

Følg kampen

Nedslepp i Eidsiva Arena er 18.30.

Troppen

Vi melder status i laget på oilers.no kampdag.