Kamper

Norsk Topphockey

 

Resten av sesongen avlyst

Smittefaren knyttet til Koronavirus/COV19 får konsekvenser for resten av hockeysesongen 2019/20. Alle kamper på alle nivå i Norge avlyses. NM-sluttspillet 2020 blir dermed ikke gjennomført.

Beslutningen er tatt av Norges Ishockeyforbund i møte onsdag 11. mars. Du kan lese uttalelsen fra NIHF i sin helhet under bildet.

Refusjon av kjøpte billetter

Har du kjøpt billetter kvartfinale #1 og/eller #3 i DNB Arena kan du få disse refundert. Dette gjøres ved å ta kontakt med Ticketmaster tlf.: 22 82 81 97 eller fylle ut dette skjemaet. 

Har du kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Refunderingsfrist: 60 dager etter opprinnelig dato

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Pressemelding

NIHF har i dag bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20. Kampene avlyses med umiddelbar virkning. Dette er en konklusjon som er tatt med bakgrunn i dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset, hvor NIHF ønsker å sette de helsemessige hensynene foran gjennomføring av aktivitet. I denne uoversiktlige og utfordrende situasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive og foresatte for dilemmaet om å gjennomføre kampaktivitet der hvor reiseaktivitet og nærkontakt må påregnes.

Vi mener videre at det er stor mulighet for at det kommer flere kommunale restriksjoner som vil påvirke muligheten for å gjennomføre aktivitet.

Treningsaktivitet lokalt er det lokale myndigheter som må avgjøre  om er gjennomførbart.