Kamper

Norsk Topphockey

 

Reviderte koronarestriksjoner

Regjeringen redgjorde torsdag kveld for de sentrale koronarestriksjonene som skal gjelde de neste ukene. For oss i Oilers bød pressekonferansen på en miks av gledelige lettelser og opprettholdelse av slitsomme begrensninger.

 

De meldte restriksjonene skal opp til ny vurdering i starten av februar.

Positive nyheter

Retningslinjene for såkalt øvrige nærkontakter (nærkontakter med unntak av hustandsmedlemmer) er unntatt karanteneplikt ved negativ hurtigtest. Spillere ilagt karantene som hustandsmedlemmer må fremdeles vente tre dager for å teste seg ut.

Dette forenkler gjennføringen av andre halvdel av sesongen betydelig.

Og kanskje aller mest gledelig: U20 og våre øvrige alderbestemte lag kan spille kamper igjen. En gladnyhet som ikke trenger nærmere utdyping!

VIKTIG: Lag i Fjordkraft- og Bambusaligaen kan fremdeles måtte utsette kamper, men nå er det ligaenes egne reguleringer som gjelder. Her heter det at lag som har 50 prosent av spillerne som har spilt 50 prosent av kampene tilgjengelig i regelen skal spille.

Fremdeles glisne tribuner

Når det kommer til innslepp på tribunen er lettelsene dessverre mer moderate. Brorparten av vårt lojale og tålmodige publikum må fremdeles vente. Ved innendørs arrangement med faste tilviste plasser økes kapasiteten fra 50 til 200 besøkende, men avtanden til hockeyfest for 4000 synes fremdeles lang.

Det tas riktignok til orde for å gjøre arenavise vurderinger for en mer differensiert regulering av antall. Med DNB Arena som utgangspunkt må det være lov å håpe på et høyere antall en 200. Vi må imidlertid vente til neste uke for mer informasjon om dette.