Kamper

Norsk Topphockey

 

Ringerike gjester på bamsekamp

Hva har Paul Traynor, Mathias Trettenes, Anders Henriksen, Mike Hoeffel, Tommy Kristiansen, Phillip Cornet, Kristian Forsberg og Markus Søberg til felles? Svaret er at de alle har scoret Bamsemål i DNB Arena.

 

Andy, Markus og Tommy kan dermed notere sitt andre i karrieren denne tirsdagen. Det er nemlig duket for McDonalds BamseBonanza, med Ringerike på motsatt side av isparketten.

Faktisk er det andre gang gutta fra Schjongshallen er gjester på bamsekamp. Forrige gang var  i januar 2019, i et oppgjør som endte med hjemmeseier 5-2. Kaptein Kristian Forsberg sørget for første scoring som fikk kosedyrene til å fly over isen.

Generalprøve?

Ingen ting er sikkert før siste grunnseriepuck er droppet torsdag. Oilers og Ringerike er imidlertid låst til sine plasser 1 og 8 på tabellen, og med det relativt sannsynlige kvartfinalemotstandere i NM-sluttspillet.

Slår det tipset inn er tirsdagens kamp i DNB Arena krydret med en ekstra dimensjon. Det kan bli mange møter mellom lagene de neste ukene.

Før nedslepp

Troppen

Dan Kissel og Tristan Thompson står over oppgjøret mot Ringerike.

Ellers alle mann alle klare for BamseBonanza 2022.

Nostalgi. Den gang assisterende kaptein og gullhjelm på Oilers Jacob Lagace rydder bamser på isen under BamseBonanza mot Ringerike i 2019. Tirsdag er det igjen duket for besøk fra Hønefoss på barnas store kveld i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund Sola)