Kamper

Norsk Topphockey

 

Ringerike på besøk

Lørdagens tap i Fredrikstad er historie. Nå er det hockey på egen is det handler om. Der er Oilers ubeseiret så langt denne sesongen, og vi skal gi alt for at statistkken også overlever Ringerike Panthers’ besøk tirsdag kveld. Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

 

Billetter til kampen kjøper du på denne linken.

Takk for sist

Oilers og Ringerike kjenner hverandre godt ettersom de havnet sammen i NM-kvartfinalen forrige sesong. Der trakk Oilers det lengste strået.

Statistisk har vi et godt tak på gjestene fra Hønefoss. Oilers har vunnet alle oppgjør så langt, både grunnserie og sluttspill.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Digitalt kampprogran finner du på denne linken. 

Troppen

Dagens gladmelding fra hjemmegarderoben i DNB Arena: Bryce Gervais er tilbake fra skade og gjør sin seriedebut hjemme for Oilers.

Kristian Østby og Andreas Klavestad er fremdeles ute.

Sesongpremiere

Etter to kamper med alternative åpningsshow er vi til tirsdagens oppgjør mot Ringerike også klar med rykende fersk kampintro.

Vi skal ikke spoile så mye av innholdet her, men kan slå fast at gutta denne seriesesongen skal entre isen til åpningsriffet på Ramsteins Deutschland. Det blir kraftfulle saker!

Hva i all verden har en vielse ved Tungenes fyr med kampen mot Ringerike å gjøre? Tja, det hemger nok sammen med premieren på sesongens intro. Velkommen til første visning tirsdag! (foto: Kjetil Garvik)