Kamper

Norsk Topphockey

 

Rogaland inn på laget!

Med initiativtakerne Tina Bru og Tore Christiansen i spissen var det duket for oppstart i Fritt Ukraina Rogaland denne torsdagen. Møtet fant sted i DNB Arena, noe som gir mening i forlengelsen av engasjementet Oilersfamilien har hatt for Ukrainas sak etter fullskalakrigsutbruddet vinteren 2022.

 

Fritt Ukraina ledes av stortingsrepresentant Peter Frølich (Høyre) som også hadde innlegg på samlingen i Telia Lounge. Peter delte sitt budskap opp i tre. Nærmere bestemt tre grunner til bekymring, tre grunner til optimisme og en gjennomgang hva hver enkelt kan gjøre. På denne måten fikk han formidlet budskapet på inspirerende vis og utfordret de fremmøtte, hver på sin måte.

Inntrykk gjorde det også å høre Saleem Rana fortelle. Sandnesmannen, som til daglig jobber i Sør-Vest politidistrikt, har permisjon fra jobben for å bistå i etterforskning av krigsforbrytelser i Ukraina. Han er hjemme igjen etter et lengre opphold i det krigsherjede landet.

Saken fortsetter under bildene.

Peter Frølich, til daglig leder av stortingets kontrollkomite, traff blink med et svært engasjerende innlegg under Fritt Ukraina Rogalands oppstartsmøte i DNB Arena torsdag kveld. (Foto: Kjetil Garvik)
Saleem Rana har på oppdrag fra organisasjonen Global Rights Compliance (GRC) den senere tid bistått ukrainsk påtalemyndighet med å etterforske krigsforbrytelser. Han delte et sterkt budskap med de fremmøtte i Telia Lounge. (Foto: Kjetil Garvik)

Fritt Ukraina Rogaland blir fremover å finne i porteføljen av samfunnsengasjement for Oilers. Ta gjerne kontakt med samfunnskontakt Kjetil Garvik om du har ideer til hvordan vi kan støtte dette viktige arbeidet i Oilerfamilien.

På bildet under ser du kontaktinformasjon for øvrig. Koordinator for aktivitetene i Rogaland er Monica Oftedal som til daglig jobber i SFF.

NRK Rogaland var til stede under torsdagens stiftsmøte. Klikker du på denne linken kan du se mer. Innslag nummer 9 i nyhetssendingen.