Kamper

Norsk Topphockey

 

Romjulsbaluba!

Årets siste hjemmekamp står for døren. Duket for det populære romjulsoppgjøret i DNB Arena med andre ord. Gjester denne gang er Ringerike Panthers. Nedslepp 18.00.

 

Tradisjonen tro har ligaen lagt to serierunder på terminlisten mellom jul og nyttår. Populært blant publikum. For oss er det Ringerike hjemme torsdag og Sparta i Sarpsborg lørdag som gjelder før vi kan feire nyttår og bla om til 2024 i kalenderen.

Billett til torsdagens kamp kjøper du her.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Lasagne står øverst på menyen denne torsdagen. Sammen med masse annet godt. Du finner mer informasjon på denne linken. 

Fjerde oppgjør

Bare drøyt halvspilt grunnserie til tross, Oilers og Ringerike har allerede møtt hverandre tre ganger denne sesongen. Vi har full poengpott så langt.

Høstens serieåpning endte med hjemmeseier 4-0. I Schjongshallen er 1-3 og 2-4 fasit, hjemmelaget nevnt først.

Saken fortsetter under bildet.

Klart for Romjulsbaluba og sesongens så langt fjerde nedslepp mellom Oilers og Ringerike denne torsdagen. Her fra et av høstens oppgjør i DNB Arena. Foto: Trine Nessler Wichmann.

Kampen

Nedslepp mot Ringerike er 18.00. Dørene åpner 16.30.

Her kan du lese digitalt kampprogram. Det er Ludvig Hoff og Greg Mauldin som signerer papirutgaven etter oppgjøret denne torsdagen.

Mediaguide foran oppgjøret finner du på denne linken, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Christoffer Karlsen, Andre Strandborg, Tommy Kristiansen og Martin Gran er fremdeles på skadelisten.

Vi får imidlertid en spennende debutant mot Ringerike. Unggutten Rasmus Olsen Brekke spiller sin første kamp på A-laget.

Torsdagens øvrige EHL-kamper

  • Stjernen – Storhamar
  • Lillehammer – Sparta
  • Lørenskog – Comet
  • Frisk Asker – Vålerenga