Kamper

Norsk Topphockey

Romjulsbaluba

Klart for romjulskamp i DNB Arena, denne gang mot Manglerud Star. Drabantklubben fra Oslo Øst setter alle kluter til i jakten på plass i vårens NM-sluttspill. Fem nye transatlantere ble hentet til Garasjen i november og desember. Blant dem David Booth med over 500 NHL-kamper på cv’en. 

Lørdagens oppgjør er sesongens fjerde mot de grønnkledde. Oilers har vunnet de tre foregående. 14. september endte det 1-8 i Manglerud Ishall. Videre slo gutta Dave Livingston og co. 4-0 da lagene møttes i DNB Arena 12. oktober.

Siste dyst ble sesongens foreløpig jevneste. Simen Talge sørget for GWG da det endte 2-3 i Garasjen 17. november.

Du kan ennå sikre deg billett til romjulskampen på denne linken.

NB! Romjulskampen er populær og det blir ofte rift om plassene. Er du sesongkortholder som ikke har anledning å gå på kamp, husk å gi ditt sete videre eller benytte vår ordning for re-salg.

Tall og fakta

Vi leverer mediaguide foran oppgjøret, som vanlig ført i pennen av Trygve Svendsen.

Denne karen er tilbake etter et lengre skadeopphold og gleder seg veldig. Her fra et tidligere oppgkør mellom Oilers og MS. (foto: Oddmund Sola)

Troppen

Gladnyheten er at Greg Mauldin er tilbake på isen etter skade.

Markus Søberg venter fremdeles på klarsignal. Simen Talge og Markus Vikingstad står over grunnet sykdom.

Andre Strandborg, Sander Hurrød og Jeppe Meyer supplerer troppen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Denne lørdagen kjører vi på quiz. Samle vennegjengen eller kollegene og bli med på en kjekk og variert quizrunde før kampstart.

Dørene åpner 13.30 for de som skal delta på quizen – første runde starter 13.45.Quizen er ferdig rundt 15.00 slik at de som har bestilt bespisning i restauranten rekker dette.

Send mail til Trude på trude@oilers.no for å melde på ditt lag. Velkommen

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Har du  liten erfaring med hockey men fristes av verdens mest fantastiske idrett i DNB Arena? Da er kanskje Rookie Ticket tingen for deg, vårt spesialsydde opplegg for nye publikummere. Denne lørdagen kjører vi ny rookie-runde.

Mer informasjon og påmeldingsskjema på denne linken.