Kamper

Norsk Topphockey

 

Sammen for bærekraft

Stena Recycling har lenge vært å finne i Oilers’ fantastiske samarbeidsnettverk. Nå tar bedriften steget til topps og blir sesongen 2023/2024 klubbens hovedsponsor sammen med SFF og Norwegian.

Så er det heller ingen hvilken som helst bedrift snakker om. Stena Recycling har virksomheter  iSverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Italia og USA. Nettverket består av 178 gjenvinningsanlegg og mer enn 3500 ansatte.

Lokalt holder bedriften hus i Mekjarvik. Regionsjef Bjørge Tjelta har et hjerte som banker for Oilers.

– I Stena Recycling er bærekraft integrert i alt vi gjør. Vi er en bærekraft-bedrift. Men det handler ikke bare om klima og naturressurser. Det handler også om å ta vare på hverandre – både på jobb og i samfunnet ellers. I Oilers møter vi en bærekraft-kultur som virkelig setter dette på dagsorden, sier Bjørge entusiastisk.

Han ser fellesskapet med regjerende norgesmester i et lang større perspektiv enn suksess på isen.

– Alt henger selvsagt sammen med alt, men vi vil identifisere oss med hele pakken i Oilersfamilien. Like viktig som gull og pokaler er måten klubben bidrar i samfunner rundt seg, inkluderer alle og ikke minst viser vei i hockeyens jentesatsing. Det er bærekraft i praksis, avslutter Bjørge Tjelta til oilers.no.

Vi i Oilers er stolte over å ha Stena Recycling med oss videre i en forsterket rolle. Sammen er vi sterke!

Sammen er vi sterke i praksis. Terje Haukali og Bjørge Tjelta markerer at samarbeidet mellom Oilers og Stena Recycling neste heves til hovedsponsor-nivå. Foto: Kjetil Garvik