Kamper

Norsk Topphockey

 

Seedingen til gruppetrekningen klar

Gleden i Oilers var stor da klubben sikret sin sjette strake kongepokal i Askerhallen 11. april. Finaleseieren over Frisk Asker sørget derimot ikke bare for at Byttå 2017 ble med på flyet hjem til Stavanger. Den sørget også for nok en sesong med Champions Hockey League i DNB Arena. 

En gledelig konsekvens av vårens norgesmesterskap med andre ord. Deltakelse i CHL betyr mye for Oilers. Både for spillere, supportere og organisasjonen som helhet.

Seedingen klar

32 lag fordeles denne sesongen på åtte grupper med fire lag i hver. Lagene møtes hjemme/borte og de to beste går videre til 16-delsfinale. Det hele starter opp 24. august og ender med finale 6. februar 2018.

Seedingen foran trekningen av sesongens gruppespill er nå klar. Oilers er som de foregående sesongene seedet på laveste (fjerde) nivå.

Trekningen finner sted i Köln på selveste 17. mai. Sportslig leder Pål Higson forbereder med andre ord nasjonaldagsfeiring i internasjonale omgivelser denne våren.

Les alt seeding og kommende trekning på CHLs hjemmesider på denne linken. 

Magnus Hoff og resten av gutta er klare for ny sesong i Champions Hockey League til høsten. Her fra forrige sesongs møte med slovakiske Nitra i DNB Area, en kamp Oilers vant 2-0. (foto: Oddmund Sola)