Kamper

Norsk Topphockey

 

Serieinnspurt

Selv om vinterenværet ennå gjelder på sørvestlandet viser kalenderen gryende vår. Fjordkraft-ligaen er som kjent godt i gang med sesongens sluttspill, og nå nærmer fordelingen av seriemedaljene seg også i de øvrige ligaene. Våre lag i U20 Elite og Bambusaligaen styrer begge mot sølv og med det et gunstig utgangspunkt i kampen om norgesmesterskapet.

 

Førstnevnte ligger riktignok på toppen av tabellen etter å ha avsluttet grunnserien med dobbeltkamp mot Lillehammer i Eidsiva Arena denne helgen. Christer Nylund og Sivert Garviks mannskap kan dermed  ennå ende opp med det gjeveste metallet.

Utfordrer Vålerenga trenger imdilertid «bare» ett poeng i sin hengekamp mot Manglerud Star for å vippe oss ned. Denne går av stabelen på Jordal lørdag 18. mars.

Spennende finalehelg

Kvinner Elite vant begge sine kamper mot Storhamar denne helgen, og kan også fremdeles bli seriemester. Jentene ligger to poeng bak serieleder Lillehammer når lagene har to kamper igjen å spille. Laget fra nordspissen av Mjøsa skal imidlertid møte tabelljumbo Bergen i serieavslutning neste helg, og har med det en god sjanse til å avgjøre gullkampen til sin fordel.

Vår dobbeltkamp mot Hasle/Løren blir dermed sannsynligvis en ren sølvfinale. Hasle-jentene ligger fem poeng bak Oilers på tabellen og kan med full uttelling ta oss igjen. Spennende helg i vente i Lørenshallen med andre ord.

Etter endt seriespill skal både U20 og Kvinner spille kvartfinaler for kvalifisering til en endelig Final 4 helg om norgesmesterskapet. Vi kommer med mer informasjon om oppsettet av dette så snart det foreligger. 

U20, Kvinner Elite (bildet) i tillegg til U16 spiller finalerunde denne helgen.