Kamper

Norsk Topphockey

 

Serieinnspurt

Det gjenstår tre serierunder før tabellen telles opp og sesongen går over i sluttspill. Første oppgave for gutta blir Sparta som kommer på besøk til Stavanger lørdag. Nedslepp i DNB Arena er 16.00.

Billetter til kampen kjøper du her. 

Dermed fortsetter jakten på poengrekorden fra 2012. Gutta mangler seks poeng på å tangere, sju på å gå forbi. Alle de tre siste seriekampene går på hjemmeis, noe som inviterer til å klare bragden sammen med egne fans på tribunen. Det vil i så fall markere en flott slutt på en flott seriesesong.

Skal dette lykkes må en tøff motstander beseires lørdag. Motstanderne fra Hockeytown er blant februarlagene i GET-ligaen. Fem strake seiere var fasit da de blå møtte Lillehammer i egen hule forrige runde. Den kampen endte dog med tap.

Perioden forut sørget imidlertid for viktig klatring på tabellen. Laget til Sjur Robert Nilsen og Anders Gjøse har passert erkerival Stjernen og liger i skrivende stund på 6. plass.

  • Mediaguide foran oppgjøret leser du på denne linken.
  • Morley, Vikingstad, L. Hoff, Meyer, Forsberg, Mauldin og Berg-Paulsen er alle ute for Oilers.
Tommy Kristiansen møter Niklas Roest (bak) og andre gamle lagkamerater når Oilers og Sparta møtes til treningskamp i Idda Arena 4. september. Her fra et oppgjør i DNB Arena forrige vinter. (foto: Lars Kristian Aalgaard)