Kamper

Norsk Topphockey

 

Serielederen neste

Lagene fra tidligere Østfold har vært i spiss i Fjordkraft-ligaen så langt denne høsten. Oilers møtte serieleder Stjernen forrige torsdag. En uke senere kan vi bruke samme overskrift på artikkelen, men bevege oss noen mil nordøst mot E6 og skifte de røde draktene ut med blå.

 

Hockeyfest i Sarpsborg altså, med åpne dører og gratis inngang. Og våre venner fra Hockeytown har god grunn til å feire. Kveldens oppgjør er det første i Sparta Amfi etter gjenåpningen, og Sjur Robert Nilsens mannskap kan se tilbake på sin beste serieåpning siden dobbeltgullet i 2010/2011.

Den gang spilte Tommy Kristansen i blått. I dagens Rogalands Avis tar samme Tommy til orde for samling i bånn. Oilers står med to tap og en fattig scoring etter trepoengeren i det sarpingene kaller «den andre byen» forrige torsdag. På tide å komme seg tilbake på vinnersporet med andre ord.

Troppen

  • Steve Whitney venter fremdeles på å være klar for kamp etter skaden som har holdt ham tilbake den siste uken. Christian Wetteland er også ute.
  • Anderas Klavestad soner den andre av fire kampers karantene idømt etter matchstraffen mot Vålerenga forrige lørdag.

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 19.00.

Duket for sesongens første møte med Sparta denne torsdagen. Kan Dan Kissel (bildet) og resten av Oilers finne tilbake til vinnersporet i Hockeytown Sarpsborg? Her fra et tidligere møte mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)