Kamper

Norsk Topphockey

 

Serielederen på besøk

Lørdagsfestene kommer for tiden på rekke og rad i Oilersfamilien. Denne helgen er det duket for en skikkelig godbit idet serieleder Stjernen kommer på besøk til DNB Arena. Dørene åpner 14.30. Pucken droppes 16.00.

 

Billetter til toppkampen sikrer du deg som vanlig på Ticketmaster.

At de røde fra Fredrikstad hadde forutsetninger for å gjøre en solid sesong var de fleste enige om på forhånd. At de skulle være såpass suverene som de har vært innledningsvis har  imidlertid overrasket de fleste. Stjernen har så langt kun tapt en kamp etter ordinær tid. Det skjedde mot nettopp Oilers, i Stjernehallen 23. september.

Bare å feste setebeltet med andre ord. Gutta trenger denne trepoengeren for å få skikkelig kontakt med tabelltoppen. Det skal vi klare sammen med vårt fantastiske publikum. Alt ligger til rette for en heftig ettermiddag i DNB Arena.

Troppen

Status i laget er den samme som foran torsdagens oppgjør mot Grüner.

Rob Bordsons første kamp på hjemmeis med andre ord, men foreløpig ingen retur for hverken Ludvig Hoff eller Tommy Kristiansen.

Før kamp

Dan Kissel (bildet) sørget for game winning goal da Oilers slo Grüner forrige runde. Får han og resten av gutta mer å juble for når serieleder Stjernen kommer til DNB Arena lørdag ettermiddag? Her fra et tildigere oppgjør mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)