Kamper

Norsk Topphockey

 

Seriemesteren neste

Gutta pakket torsdag morgen utstyret og reiste østover til road trip i Hedmark. Først ut er de nybakte seriemestrene fra Hamar. Nedlsepp for det TV-sendte oppgjøret i CC Amfi er torsdag 18.00. Lørdag ettermiddag er det Kongshallen og Kongsvinger Knights som gjelder for Pål Gulbrandsen og co.

Dette er femte og siste serieoppgjør mellom lagene denne sesongen. Det står 3-1 i favør Storhamar så langt. En seier i Fjøset torsdag kveld vil med andre smake godt for gutta inn mot et eventuelt møte i NM-sluttspillet.

Troppen

Oilers stiller med samme tropp som mot Stjernen lørdag. Henrik Solberg og Anders Henriksen er begge ute.

Brock Trotter er med laget på tur og er klar til kamp så snart spilletillatelsen dukker opp.

Tett og spennende mellom har det vært mange ganger mellom Storhamar og Oilers i CC Amfi. Sørger gutta for seier mot de nybakte seriemestrene torsdag kveld? (foto: Fredrik Olastuen)

Følg kampen 

Nedslepp i CC Amfi er 18.00.

  • Kampen sendes direkte på TV2-sportskanalen med sendestart 17.50. Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.
  • Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.
  • Vi oppdaterer også våre følgere på Oilers Twitter.

Runden

Tirsdagens kamp mellom Sparta og Frisk Asker innledet den 41. serierunden, et oppgjør gjestene fra Asker til slutt vant på straffer. Foruten SIL – Oilers spilles følgende oppgjør denne torsdagen:

  • Stjernen – Kongsvinger
  • Lillehammer – Vålerenga
  • Manglerud Star – Lørenskog

Kampstart i disse er 18.30.