Kamper

Norsk Topphockey

 

Serieoppsettet 2023/2024

Har du startet nedtellingen til ny sesong? Med kampoppsettet for Eliteserien på plass føles i alle fall ventetiden kortere. Det er bare å slippe kriblinglingen løs. Og hvilken fest som venter i guttas første oppgjør på egen is 23. september.

 

Da kommer nemlig Vålerenga på besøk til Stavanger. De kongeblå blir gjester i kampen hvor vi markerer NM-gull med bannerheising foran fullsatt DNB Arena. Flottere rammer for hjemmepremieren er vanskelig å forestille seg.

Før den tid har vi spilt to kamper på bortebane. Serieåpningen går av stabelen mot Ringerike i Schjongshallen lørdag 16. september. Torsdag 21. september er det duket for gjensyn med vårens finalerival Storhamar i CC Amfi.

Så ruller det på gjennom høst og vinter. Tabellen gjøres opp på grunnseriens siste kampdag som er lørdag 9. mars. Gutta avslutter borte mot nyopprykkede Lørenskog.

Her finner du komplett terminliste for Oilers i Eliteserien 2023/2024.

Duket for hockeyfest når Vålerenga kommer på besøk til DNB Arena denne lørdagen. Her Ludvig Hoff og Tommi Taimi i et oppgjør mellom lagene forrige sesong. (Foto: Oddmund Sola)