Kamper

Norsk Topphockey

 

Serieoppsettet er klart

Hockeysesongen 2018/19 er historie så vel nasjonalt som internasjonalt. Til og med Lord Stanleys pokal i NHL er delt ut, etter at St. Louis Blues slo Boston Bruins i den avgjørende sjuende finalekampen nylig. Her hjemme retter vi blikket mot torsdag 12. september og nedslepp for ny sesong i GET-ligaen. Oilers starter hjemme mot Stjernen.

Serieoppsettet for sesongen 2019/20 er nå klart. GET-ligaen teller igjen 10 lag. Alle møter alle fem ganger, som igjen betyr at det spilles 45 serierunder før tabellen kan telles opp lørdag 7. mars.

Oilers avslutter sesongen med tre strake hjemmekamper. Lillehammer er siste motstander. Etter ferdigspilt grunnserie er det som vanlig klart for kvartfinaler i sesongens NM-skuttspill.

Her ser du fullstendig oversikt over Oilers’ seriekamper i GET-ligaen 2019/20.

Nye bekjentskap

Ekstra spennende kommende sesong blir det å ønske to nye lag velkommen til hockeyens elitefamilie. Eller mer presist, et nytt lag samt et comeback etter langt opphold. Grüner var på 50- og 60-tallet å regne med i toppen, men har siden 1978 vært ute av det gode selskap. For Narvik Artic Eagles’ del snakker vi vaskekte debut. Laget fra innerst i Ofotfjorden er også første lag fra Nord-Norge i øverste divisjon puck og kølle.

Nå har billettsalget åpnet. Kaptein Forsberg (bildet) og resten av gutta åpner mot Stjernen hjemme i DNB Arena torsdag 12. september. Her fra et møte mellom lagene forrige sesong. (foto: Oddmund Sola)