Kamper

Norsk Topphockey

 

Seriestart for unggutta

Det er ikke bare sesongen i GET-ligaen som droppes igang for Oilers denne helgen. Eliteserien U20 starter også opp. Våre unggutter spiller ikke mindre enn tre kamper mot Sparta i løpet av åpningshelgen.

Trippelkamp mot de blå fra Sarpsborg med andre ord. Kamptidspunktene er som følger:

  • Fredag 8. september 20.00.
  • Lørdag 9. september 11.00.
  • Søndag 10. september 14.30.

Alle kampene spilles i DNB Arena og har gratis inngang.

Artikkelen forstetter under bildet.

Oilers U20 er klare for sesongen 2017/18. (foto: Kjetil Garvik)

Hovedtrener for unggutta er som forrige sesong Michael Brandasu. Han har med seg tidligere oilersback Eirik Grafsrønningen som assistent. Big Mike er klar på hva som er hovedmålet for arbeidet med U20-stallen.

– Vår hovedprioritet er å utvikle spillere. At vi starter sesongen som regjerende seriemestre har jeg strengt tatt ikke ofret en tanke. Seriegullet var en fantatisk bonus, men titler er ikke det sentrale for dette laget, sier Michael til oilers.no.

Det betyr ikke at han ikke ønsker vinne.

– Langt i fra. Vi går på isen for å vinne. Hver eneste kamp. Selvsagt ønsker gutta å bli mestere. Utvikling av spillere handler dessuten også om å utvikle kultur. Vårt mål er blant annet å levere spillere til A-laget. Da må vi utvikle spillere som vet hva som kreves for å vinne, sier treneren som selv kan se tilbake på tre kongepokaler med Oilers.

Michael synes sesongens tropp ser spennende ut.

Noen spillere har forsvunnet. Slik vil det alltid være. Vi fokuserer derimot på dem som er i garderoben til en hver tid. Det er opp til spillerne selv å bestemme hvor gode de skal være som lag når de går på isen. Det handler om innstilling, sier han.

Nå gleder alle i og rundt laget seg til å komme igang.

– Oppkjøringen har vært kort men i kvalitet bra for oss. Kjemien mellom gutta og hvordan vi setter krav til hverandre har vært blant de prioriterte temaene. Så har vi selvsagt jobbet med spillesystem. Vi ønsker å nærme oss samme A-lagets spillesett, noe som betyr høy aggressivitet og mye skøytegåeing, avslutter Michael Brandasu til oilers.no.

Michael Brandasu (t.h) og Eirik Grafsrønningen er trenerduo for sesongens U20-lag i Oilers. (foto: Kjetil Garvik)