Kamper

Norsk Topphockey

 

Sesongåpning i Oilerspodden

Podden er tilbake med sin første episode sesongen 2019/20. Ettersom Sparta står på menyen i DNB Arena denne uken passer det godt en besøk fra en som kjenner klubben godt. Andreas Klavestad er innfødt sarping og har inntil sommerens overgang til Oilers tjent den blå drakten hele karrieren med unntak av en sesong i Frisk Asker samt en sesong som junior i svenske Leksands IF. 

Nytt for sesongen er at Oilerspodden har fått sin plass på Spotify. Med dette håper vi produktet blir enklere og mer fleksibelt tilgjengelig. Episodene kan nå for eksempel lastes ned og lyttes til offline. Dermed håper vi ennå flere kan glede seg over drøset med spillere, trenere eller andre fra Oilersfamilien. Plottet er det samme som tidligere. Johnny trekker i spakene mens Garvik står for mesteparten av bablingen.

Trykk på bildet under for komme til sesongpremieren med Klave som gjest. Du kan også finne denne sammen med forrige sesongs episoder om du søker OilerPodden på Spotify.

Oilers spiller denne uken mot Sparta. Da passer det godt med besøk av en sarping i Oilerspodden. Andreas Klavestad er sesongens første gjest. (foto: Trude Halseth Arnes)