Kamper

Norsk Topphockey

 

Sesongen 2020/2021 er over

Det kom vel neppe som noen overraskelse etter den senere tids smitteutvikling og de siste dagers spekulasjoner i mediene. Nå er imidlertid hockeysesongen offisielt avsluttet. Norges Ishockeyforbund bekreftet dette i pressemelding onsdag ettermiddag.

 

Du kan lese pressemeldingen fra NIHF under eller gå til forbundets nettsider på denne linken. 

Vi kommer med mer om denne saken på våre ulike informasjonsflater og i OilersTV etter hvert.

 


 

Pressemelding fra Norges Ishockeyforbund:

Ishockeysesongen avsluttes

 

NIHF har i dag bestemt at årets sesong for Fjordkraftligaen, 1. divisjon herrer og Kvinner Elite avsluttes.

Med nedstengningen i Viken som varer til og med 11. april, vil vi ikke kunne gjenoppta treninger eller kamptilbudet på en helsemessig, sportslig eller økonomisk forsvarlig måte.

— Norsk ishockey har på elitenivå ikke spilt kamper siden første del av januar, og det vil ikke være mulig for oss at kamper spilles før sesongen må stoppes innen utgangen av april. I praksis betyr det at alt seriespill, sluttspill og kvalifiseringsspill nå stanses, forteller generalsekretær Ottar Eide.

— Vi har hatt god dialog med klubbene i forkant av denne avgjørelsen, og vi opplever at det er enighet om at dette er det eneste riktige slik situasjonen har utviklet seg, legger Eide til.

Forbundsstyret vil førstkommende mandag (22/3) beslutte hvordan opp- og nedrykk mellom Fjordkraftligaen og 1. divisjon skal gjennomføres.