Kamper

Norsk Topphockey

 

SFF og Oilers inviterer 10-klassinger på kamp

Stavanger Oilers har i samarbeid med hovedsponsor SFF gleden av å invitere alle regionens 10-klassinger på hockeyfest i DNB Arena! SFF spanderer billetten på dere så her er det første mann til mølla!

 

Holdningsprosjektet «Behold korken på» har vært en gjenganger Oilers’ samfunnsprogram siden det fikk sin debut i 2008. Så langt har drøye 15 000 niendeklassinger deltatt i vårt holdningsskapende program og blitt oppfordret til å holde seg unna alkohol i ung alder og heller tro på seg selv og gå for livsdrømmen.

Også denne vinteren vil omkring 1000 niendeklassinger bli invitert med på «Korken», som blant annet inneholder en kampopplevelse i DNB Arena. Niendeklassingene forrige skoleår fikk imidlertid ikke noe tilbud. Av naturlige årsaker.

For å gi litt tilbake ønsker Oilers å invitere alle regionens 10-klassinger gratis på kampen mot Ringerike lørdag 2. oktober. Kampen har nedslepp 16.00. Dørene åpner 14.30.

#sammenervisterke #tilbake

Alltid god gang når ungdomsskolelever besøker Oilers og "Behold korken på". Her er komiker Kristian Arntsen med Mathias Trettenes og Ludvig Hoff i midten, sammen med niendeklassinger fra Kannik høsten 2019. (foto: Kjetil Garvik)