Kamper

Norsk Topphockey

 

Siste hjemme før jul

Oilers spiller denne søndagen siste hjemmekamp før jul. Motstander er Lillehammer IK. Vi inviter også til årets breddehockeykamp i tillegg til at vi utfordrer publikum til å komme i sin fineste stygge julegenser og dele en gave med noen som trenger den. En flott førjulssøndag på gang i DNB Arena med andre ord. 

Dette er lagenes fjerde møte så langt i sesongen. Gutta har vunnet de tre foregående. Nærmest seier var Oilers da lagene møttes i Kristins Hall 23. november, men vertene vant til slutt oppgjøret på sudden death.

Her ser du fersk utgave av Hjemmakamp, denne gang med daglig leder i Stavanger Hockey Vidar Are Ekstrøm som gjest i studio.

Alle tall og fakta foran søndagens oppgjør finner du i vår mediaguide på denne linken.

Sjekk ut Hans Morten Hansens oppfordring til alle som skal på kamp og les mer nedenfor klippet. 

Ugly X-mas Sweater og gave Hjelp oss å hjelpe

Som sagt, denne søndagen ønsker vi å se så mange som mulig sin herligste, grelleste, koseligste eller kanskje bare pinligste julegenser. Kanskje blir nettopp din kåret til kampens beste og prmiert?

Vi inviterer også publikum til å ta med en julegave til kampen. Vi har innsamling i foajeen ved hovedinngangen. Presangene gis videre til organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe» sitt flotte arbeid.

NB! Presangene må være nye. Det er også flott om de merkes med gutt eller jente + alder om det er noen de passer ekstra godt til.

Troppen

Mange forfall også til kamp denne søndagen. Dennis Sveum, Peter Lorentzen, Philippe Cornet, Eirik Børresen og Henrik Solberg er alle ute. Josh Soares og Magnus Hoff er i skrivende stund usikre.