Kamper

Norsk Topphockey

 

Siste hjemmekamp før jul

Du verden som tiden flyr i godt selskap. Oppgjøret mot Kongsvinger er det siste i DNB Arena på denne siden av julaften. Lørdagens batalje mot Vålerenga på rivningsklare Jordal danner avslutning på en høstsesong som uansett utfall i de siste kampene blir stående blandt klubbens beste.

22 seiere og fire tap har det blitt så langt for Oilers siden seriedebuten mot Frisk 13. september. Det er solid. Om du vil lese deg opp til torsdagens oppgjør anbefaler vi vår mediaguide på denne linken.

Solid spill fra Magnus Hoff den senere tid. Fortsetter han den gode trenden mot Kongsvinger i siste hjemmekamp før jul? Her fra det forrige oppgjøret mellom lagene. (foto: Oddmund Sola)

Troppen

Oilers har fremdeles Anders Henriksen og Petter Røste Fossen ute på grunn av skader. Peter Lorentzen står også over torsdagens oppgjør mot Kongsvinger. Ruben Smith starter kampen i mål for hjemmelaget.

Gleder seg

Coach Gulbrandsen og spillerne gleder seg torsdagens oppgjør.

– Vi har hatt et tøft kampprogram i det siste med sju av de siste ti oppgjørene på bortebane. Nå gleder vi oss til å spille hjemme. Siste før jul er jo også litt ekstra stas, sier Pål.

Tabellposisjonen til tross, han mener motstander Kongvinger er inne i en positiv trend.

– Laget scorer flere mål enn de gjorde i starten av sesongen. De er med og kjemper i de fleste kamper. De fremstår som et lag som ønsker å spille med puck, sier oilerstreneren.

For hjemmelaget handler det om å ta kommandoen fra start.

–  Vi må holde i taktpinnen og sørge for at kampen kommer inn i vårt spor. Være mest mulig direkte i spillet. Da kan dette bli en fin avslutning før jul, sier Pål.

Sander Bjelland Bjørnevoll og Markus Søberg treffer supporterne og signerer program utenfor Oilersshoppen 15 minutter etter kampen mot Storhamar.