Kamper

Norsk Topphockey

 

Siste innspurt

Gang på gang får vi øye på personer og organisasjoner som hjelper mennesker gjennom koronapandemien. Vi er heldige som kan gi noe tilbake. Forrige vår ga Oilersfamilien inntektene fra draktauksjonen til hverdagsheltene i Divisjon for driftservice på SUS. I år setter vi søkelyset på unge mennesker og psykisk helse.

 

Vårens auksjon stenger torsdag 3. juni 14.00. Klikk her for å komme direkte til budsiden.

Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 36 år. De jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Organisasjonens verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd.

Nettopp ungdom som faller utenfor og strever med ensomhet og andre psykiske utfordringer har vist seg å være blant taperne i møte med koronaens krav til sosial avstand. Oilers ønsker å støtte Mental Helse Ungdoms viktige arbeid for denne gruppen.

Klikk på banneret under for å komme til organisasjonens hjemmeside.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tradisjonen tro er det de sorte draktene vi legger ut for auksjon. Heller ikke denne sesongen kom vi så langt at draktene ble brukt i kampen om byttå. Du kan likefullt sikre deg mange godbiter fra et lag som etter en tung start virkelig fikk gang på maskinen.

På nyåret virket gutta ustoppelige og sluttet sesongen med å banke teknisk seriemester Frisk og erkerival Vålerenga på bortebane. Tross alt ikke den verste måten å avrunde når tingene ble som de ble.

By på dine favoritter og hjelp oss å støtte Mental Helse Ungdom. Du finner auksjonen på Facebook om du klikker på bildet under.