Kamper

Norsk Topphockey

 

Solid VM av unggutta

Sesongens andre landslagsopphold er over. Denne uken spilles det to runder i GET-ligaen. Det samme i romjulen, før hockeyåret 2018 er over. Først ut for Oilers er Stjernen i DNB Arena tirsdag kveld. Til den kampen er en sekstett som ikke har spilt seriehockey siden oppgjøret mot Frisk Asker 29. november tilbake i DNB Arena.

Markus Vikingstad, Robin Haglund, Jonas Wikstøl, Lars Christian Rødne og Thomas Berg-Paulsen var nemlig alle blant Anders Gjøses utvalgte da Norge spilte U20-VM i tyske Füssen. I tillegg spilte Tine Klofutar VM med det slovenske flagget på brystet.

Det startet trått for de norske ungguttene. Hviterussland og versnasjon Tyskland ble for sterke i de første to kampene. Etter dette gikk det derimot veien. Seire mot Frankrike, Latvia og Østerrike sørget til slutt for en fin tredjeplass i mesterskapet.

Alle tall og fakta kan leses på IIHFs turneringssider. 

For Tine Klofutar og Slovenias del ble det seier i Divisjon 1B og med det opprykk til samme Solid innsats fra våre unggutter med andre ord. nivå som hans norske lagkamerater spiller på neste sesong. Vi gratulerer!

Solid innsats av våre unggutter med andre ord. Nå gleder vi oss til å se dem i oilersdrakt igjen. Billetter til tirsdagens kamp mot Stjernen kjøper du på denne linken. 

Thomas Berg-Paulen, Lars Christian Rødne, Jonas Wikstøl (fra venstre) , Robin Haglund og Markus Vikingstad er tilbake i DNB Arena etter et solid VM for Norge. (foto: Eirik Paulsen)