Kamper

Norsk Topphockey

 

Søndagstur i Fjøset

Storhamar i CC Amfi står på menyen for Oilers denne søndagen, i det som er siste kamp før åtte dagers spillefri. Vi jakter selvsagt viktige poeng i kampen om seriegull, samtidig som gutta får muligheten til å pynte på statistikken i en arena hvor de tapte begge oppgjørene før jul.

 

Vi vant riktignok hjemmekampen mot Anders Gjøses mannskap 16. oktober, men Storhamar står med 2-1 i kamper før fjerde nedslepp. Det eneste laget med positiv innbyrdes mot Oilers så langt denne sesongen.

Mange mål har det også blitt mellom lagene på Hamar. Oilerstap 7-4 og 5-4 OT er fasiten i Fjøset hittil. Så får vi se hva denne søndagsturen bringer.

Troppen

Ingen koronafofall melde i laget denne søndagen. Gledelig!

Nicolai Bryhnisveen, Kristian Østby og Sander Hurrød er på skadelisten, mens Christian Wetteland denne helgen prioriteres for spill med U20.

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi  er 17.00.

Storhamar har hatt mest å juble for med OIlers på besøk i Fjøset så langt denne sesongen. Her må Henrik Holm hente pucken ut av nettet etter hjemmescoring i kampen 20. november. Den gang endte det 5-4 etter overtid. (arkivfoto: Fredrik Olastuen)