Kamper

Norsk Topphockey

 

Sparta Amfi neste

Klart for kamp i Hockeytown og dags for det som blir det femte oppgjøret mellom Sparta og Oilers så langt denne sesongen. Og spenn fast setebeltet, vi har all grunn til å vente et tett og jevnt oppgjør når lagene barker sammen i Sparta Amfi. Tre av fire så langt har gått til straffer/overtid (to seire til Oilers, en til Sparta). Det fjerde endte 2-0 i vår favør.

Det er også god grunn til å vente et heltent hjemmelag på motsatt side av isparketten. Sjur Robert Nilsen og Anders Gjøses mannskap har hatt en ujevn sesong så langt, og sto foran tirsdagens oppgjør mot Manglerud Star med fire strake tap. Der kom derimot seieren. Vær sikker på at Tommy og co. ønsker å kapre nok en skalp foran egne supportere når Oilers kommer på besøk.

Troppen

Peter Lorentzen sto over tirsdagens oppgjør mot Frisk Asker grunnet sykdom. Pete er heldigvis tilbake på isen mot Sparta. Dennis Sveum, David Morley, Brendan Burlon og Phil Lane er alle ute med skade.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Jacob Lagace har notert sju poeng mot Sparta så i sesongen. Får #10 og de andre gutta noe å juble for denne torsdagskvelden? (arkivfoto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 18.30.

Runden

Full runde i GET-ligaen torsdagen. Foruten kampen mellom Sparta og Oilers spilles følgende oppgjør:

  • Stjernen – Frisk Asker
  • Storhamar – Manglerud Star
  • Ringerike – Vålerenga