Kamper

Norsk Topphockey

 

Sparta gjester på Halloween

En heseblesende hockey-oktober går mot slutten. Kun årets #scaryoilers gjenstår. Arenaen et pyntet til Halloween, og vi gleder oss til å dele knask med store og små. Knepene er forbeholdt gutta på isen som jakter sesongens andre seier mot gjestene fra Sarpsborg.

 

Billetter til nok en lørdagsfest i DNB Arena sikrer du deg som vanlig på Ticketmaster.

Det endte nemlig 2-1 i vår favør da lagene møttes i Sparta Amfi 30. september. Oilers har vunnet sju av de åtte siste innbyrdes oppgjørene mot de blå. Historisk er Sparta imidlertid et av ikke så mange lag vi har negativ innbyrdes mot i seriesammenheng, nærmere bestemt 45-46 Oilers nevnt først.

Nok om snøen som falt i fjor. Oppgjørene mellom Oilers og Sparta er alltid jevne og spennende. Lørdagens Halloween-fest blir neppe noe unntak.

Torsdagens overtidsseier mot Vålerenga på Nye Jordal smakte godt for gutta som selvsagt jakter tre poeng i egen stue. Sparta på sin side hadde spillefri torsdag. Sist Sjur Robert Nilsens mannskap var i aksjon ble det overtidsseier mot Ringerike i Schjongshallen.

Troppen

Gledelig å melde at Ludvig Hoff er tilbake på isen mot Sparta.

Christian Wetteland og Tommy Kristiansen er fremdeles på skadelisten. .

Før kamp

Duket for sesongens andre møte med Sparta denne lørdagen. Fortsetter Dan Kissel (bildet) og resten av Oilers på vinnersporet mot gjestene fra Hockeytown Sarpsborg? Her fra et tidligere møte mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)