Kamper

Norsk Topphockey

 

Sparta neste

Oilers har sikret seriegullet i Fjordkraft-ligaen 2021/22. Nå handler det om å bygge og spisse formen inn mot sesongens store mål: NM-sluttspillet 2022 og kampen om Byttå.

 

Første kamp på veien er Sparta på bortebane torsdag. Våre venner fra Sarpsborg kniver en knallhard kamp mot naborival Stjernen om sølvet i grunnserien, og vil garantert være på hugget når ikke mindre enn fire tidligere Sparta-spillere entrer isen i Sparta Amfi denne kvelden.

Vi gir imidlertid ikke med dørene. Sparta har slått oss tidligere denne sesongen. Et nytt tap i loggen er ikke å foretrekke dersom lagene ender opp på hver sin side av isen i en av vårens sluttspillserier.

Troppen

I skrivende stund er alle spillere fra tirsdagens oppgjør på Jordal disponible også mot Sparta. Martin Lefebvre er med andre ord eneste mann på skadelisten.

I tillegg har vi gleden av å melde at nykommer Tristan Thompson får sin debut i Hockeytown Sarpsborg.

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 19.00.

Kamp på gamle trakter for Tommy Kristiansen (bildet) når han og resten av gutta spiller i Sparta Amfi torsdag kveld. Her fra et tidligere oppgjør mot Sparta i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund Sola)