Kamper

Norsk Topphockey

 

Sparta på besøk

Det er duket for kamp i DNB Arena igjen. Faktisk den første av fire strake hjemme for Oilers. I løpet av de neste ti dagene kommer Sparta, Lillehammer, Ringerike og Manglerud Star alle på tur til Stavanger. Så krysser vi fingre for at kampene kan spilles som planlagt, selv i disse smittetopp-tider. Nedslepp torsdag er 18.00. Dørene åpner 16.30.

 

Hjemmekamper på rekke og rad med andre ord. Det gleder vi oss selvsagt til, men må tilstå at vi så frem til flere tilskuere på tribunen. I skrivende stund er det 200 som gjelder. Vi håper i det lengste at myndighetenes skal åpne for mer, men enn så lenge har en slik vurdering latt vente på seg.

Torsdagens møte mellom Oilers og Sparta blir det fjerde så langt denne sesongen. Oilers vant høstens to første. Sjur Robert Nilsens mannskap slo tilbake og vant på overtid i det tredje.

Sarpingene er forøvrig i solid form om dagen og kommer til Stavanger med fire strake seiere i bagasjen. Alt ligger til rette for en spennende torsdagskveld i DNB Arena.

Før nedslepp

Troppen

Dan Kissel er tilbake på isen etter å ha stått over tirsdagens oppgjør mot Grüner.

Langtidsskadde Kristian Østby og Christian Wetteland er ute. I tillegg står Thomas Berg-Paulsen over mot Sparta.

Følg kampen

Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

Mer moro i vente? Oilers spilte en av sine beste kamper så langt denne sesongen da Sparta gjestet DNB Arena 30. oktober. Her fastsetter Steve Whitney sluttresultatet til 5-2. (arkivfoto: Oddmund Sola)