Kamper

Norsk Topphockey

 

Spennende førjulshelg i Oilersfamilien

Kalenderen nærmer seg 1. søndag i advent. Vi starter juleforberedelsene med en spennende kamphelg i DNB Arena og håper du vil være sammen oss. Her blir det kos for store og små. 

Superlørdag

Sesongens gobit nummer en! Vi kaller den ikke #åretskulestekamp for ingen ting. Superlaget har for vane å rundspille Oilers i disse oppgjørene. Og det gjorde de nok en gang. 22-2 sto det på måltavlen til slutt.

Sjekk videoen under for #åretskulestekamp

Førjulsbaluba mot Tommy og co. 

Så kommer 1. søndag i advent hvor Sparta er motstander. Vi inviterer til julestemning med sang av skolekorene fra Auglend og Kvaleberg, nisse og aktiviteter for de yngste.

På isen handler det selvsagt om å få revansje mot Tommy Kristiansen og resten av de blå som snøt oss for seieren på straffer sist de gjestet Stavanger. Nedslepp er 17.00. Dørene åpner 15.30. Cafe Fjordkraft ønsker velkommen allerede en time tidligere. Billetter til julekampen kjøper du her. 

Troppen

Gledelig å melde at både Peter Lorentzen og Patrik Ulriksen spilte #åretskulestekamp mot Superlaget lørdag formiddag. Hvorvidt de to er klare for oppgøret mot Sparta vil søndagen vise.

Forøvrig full tropp å velge fra for Todd og co.

Nedenfor ser du siste ordinære episode av Hjemmakamp som ser frem mot helgens kamper i DNB Arena.