Kamper

Norsk Topphockey

 

Spennende kamp på gang

Det er rart med det. Et avrekk på drøye uken virker faktisk lenge midt i hockeysesongen. Landslagsoppholdet er imidlertid over og kampene kommer tett. Først ut er sesongens fjerde oppgjør mot Frisk Asker. Der er det på tide med en seier til Oilers.

Vi står nemlig med ett fattig poeng mot askerbøringene så langt denne sesongen, tre jevne og spennende oppgjør til tross. Serieåpningen 9. september ble nærmest litt profetisk for høsten videre. Gjestene vant med ett mål. Noe de også gjorde i de to neste kampene mellom lagene i Askerhallen. Det ene måtte ut i straffer for å kåre en vinner.

Du kan lese deg opp på fakta og statistikk foran kampen i vår mediaguide.

Nykommere på isen?

For mange er nok det største spenningsmomentet denne uken hvorvidt nykommerne Philippe Cornet og William Rapuzzi blir å se på isen mot Frisk eller Manglerud Star (torsdag). I skrivende stund vet vi dessverre lite om dette. De nødvendige formalitetene er til bahandling hos UDI. Vi kommer med informasjon på oilers.no og våre sosiale medier så snart vi har noe å melde i saken.

Forøvrig kan vi melde skadefri tropp bortsett fra langtidsskadde Dennis Sveum. Foruten Dennis står Daniel Bøen Rokseth over kampen mot Frisk. Daniel har to kamper igjen å sone fra karantenen han pådro seg etter taklingen på Lillehammers Emil Nyhus 17. oktober.

Under kan du se fersk episode av Hjemmakamp. Begge de to nevnte nye spillerne er innom programmet. For ikke å snakke om en særedeles velkledd markedssjef Børge Moi Nilsen som er gjest i studio.