Kamper

Norsk Topphockey

 

Spennende start på nyåret

Oilers åpner 2021 med to tøffe bortekamper. Topplagene Frisk og Vålerenga venter henholdsvis lørdag og tirsdag. Serielederen blir med andre ord første utfordring i det nye kalenderåret. Nedslepp i Askerhallen lørdag er 18.00.

 

Like greit å kaste seg i det. Oilers kommer fra en solid periode med klatring på tabellen og har etter en miserabel start på sesongen fått kontakt med topplagene. Kampene mot de to medaljerivalene blir en god pekepinn for veien videre.

Verdt å merke seg at Frisk og Oilers kun har møtt hverandre en gang så langt denne sesongen. Askerbøringene vant 2-1 da de gjestet DNB Arena 31. oktober.

Dermed hele 12 poeng igjen å fordele mellom de to lagene. Det ligger i kortene at de interne kampene blir nøkkelen for Oilers om Anders Bastiansen og co. skal hentes inn i gullkampen.

Oilers og Frisk Asker har totalt møtt hverandre 83 ganger i eliteseriesammenheng. Statsen med Oilers nevnt først er 56-27.

Troppen 

Status i laget er undret fra romjulskampene mot Narvik. Thomas Berg-Paulsen og Jonas Wikstøl står fremdeles på skadelisten.

Pangstart på det nye året for Oilers når Frisk er vertskap i Askerhallen 2. januar. Dermed nytt møte med gamleklubben for Sander Hurrød (bildet), her i dropp mot Mats Frøshaug i et tidligere møte mellom lagene. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Askerhallen er 18.00.

Runden

Full runde i Fjordkraft-ligaen denne helgen. Foruten oppgjøret i Askerhallen spilles følgende kamper lørdag:

  • Narvik – Vålerenga
  • Stjernen – MS
  • Storhamar – Sparta

Søndag er Grüner vertskap for Lillehammer i tillegg til at Narvik og Vålerenga møtes ytterligere en gang i Nordkraft Arena.