Kamper

Norsk Topphockey

 

Stas for store og små

Oilersfamiliens første samling for sesongen gikk av stabelen i DNB Arena denne torsdagen. Supert sommervær til tross, det ble folksomt såvel i pølsekøen som på tribunen. For ikke å snakke om på isen da de yngste slapp til for skøyting med spillerne etter internkampen var over.

Etter to år med pandemi og reduserte aktiviteter er det ikke til å legge skjul på at nettopp det siste smakte ekstra godt, såvel for de fremmøtte som gutta på laget. Endelig kan vi være sammen igjen. Slik vi liker det best.

CHL-drakter

Stas var det også å vise frem lagets ferske drakter til Champions Hockey League. Både sorte og hvite.

I internkampen var det gutta i hvitt som kom best fra det, etter scoringer av Ludvig Hoff og Thomas Berg-Paulsen. Team Jarkko (Jarkko Hyytiä, vår nye keepertrener) tok med det sesongens første stikk mot Team Juha. Det blir nok flere internkamper og uhøytidelige fighter mellom de to etter hvert i sesongen.

Under ser du et knippe bilder fra den fine ettermiddagen i DNB Arena. Nå gleder vi oss til å samle publikum igjen fredag 9. september. Da går sesongens første hjemmekamp av stabelen, CHL-oppgjøret mot Redbull Salzburg.

Foto: Kjetil Garvik
Foto: Kjetil Garvik
Foto: Kjetil Garvik
Foto: Kjetil Garvik
Foto: Kjetil Garvik