Kamper

Norsk Topphockey

 

Stjernen på besøk

Ny hjemmekamp for gutta denne lørdagen. Stjernen stiller på motsatt side av isparketten. Dette er sesongen femte og siste serieoppgjør mot de røde fra Fredrikstad. Oilers står med seier i de fire foregående.

Klarer vi nok en seier mot laget fra Plankebyen vil det selvsagt smake godt, ikke minst med tanke på vår skuffende rekke med fire strake tap.

Masse i potten når pucken droppes med andre ord. Med eget publikum i ryggen er gutta klare til å gi alt. Vi gleder oss.

Billetter til kampen kjøper du på denne linken. 

Bærekraftskampen

Sammen med vår gode samarbeidspartner Stena Recycling, ønsker vi å sette spesielt fokus på bærekraft denne ettermiddagen. En av vår tids både viktigste og mest spennende utfordringer.

Kampmenyen i Legenden er av det lokale, kortreiste slaget. Vi setter også opp telt med byttebod for brukt sportsutstyr utenfor arenaen. Dette er bare noen eksempler på bærekraft i praksis. Det finnes flust av andre. Du kan for eksempel bidra med å velge tog, buss, sykkel eller annen alternativ transport til denne kampen.

Byttebod

Sjekk boden, kjelleren og loftet. Har du fint brukt, brukende utstyr som dine har vokst fra? Ta det med til teltet utenfor DNB Arena på mellom 13.00 og 15.00. Sammen med Stena Recycling blir det mulighet for å donere eller bytte utstyr.

Saken fortsetter under bildet.

Oilers - Stjernen i DNB Arena. Arkivfoto: Oddmund Sola.

Kampen

Troppen

Anders Tangen Henriksen er tilbake i spill mot Stjernen.

Christoffer Karlsen, Oliver Calik og nylig hjemvendte Noah Bergesen Aarthun er på skadelisten.

Helgens øvrige EHL-kamper

  • Sparta – Storhamar
  • Ringerike – Vålerenga
  • Lørenskog – Frisk Asker
  • Comet – Lillehammer

Alle oppgjør spilles søndag.