Kamper

Norsk Topphockey

 

Stø kurs?

Flytsonen er det noe som heter. Det må være lov å si at Oilers befinner seg der om dagen. La gå at Vålerenga snøt oss for en lørdagsfest i DNB Arena nylig. Det blir mest unntaket som bekrefter regelen om vi ser resultatene under ett de siste månedene. 11 seiere på de 13 siste er solid. Torsdag venter Lillehammer på motsatt side av isparketten. Nedslepp 18.00.

 

Tredje møte mellom lagene så langt denne sesongen. Oilers står bokført med to seiere, hjemme og borte, mens Lillehammer trakk det lengste strået da de var vertskap under høstens Hockey Classic i Håkons Hall.

Billetter

Sete sikrer du deg som vanlig på oilers.no

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne torsdagen?  Cajunkyllinglår står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide. Som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her kan du lese digitalt program til kampen. Det er Tommy Kristiansen og Andreas Klavestad som signerer papirutgaven etter kampslutt denne torsdagen.

Troppen

Status foran kampen mot Lillehammer er den samme som mot Stjernen tirsdag. Foruten langtidsskadde Kristian Østby er hele troppen tilgjengelig.

Christoffer Karlsen leverte en solid kamp mot Stjernen forrige runde. Er det mer moro i vente for #85 og resten av Oilers mot Lillehammer denne torsdagen? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund Sola)