Kamper

Norsk Topphockey

 

Storkamp på gang

Vi kunne like godt skrevet i flertall. For det er to hjemmekamper mot forhåndstippede medaljekandidater på gang. På tre dager. Lørdagens oppgjør mot Storhamar kommer vi tilbake til. Torsdag handler det Frisk Asker. Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

 

Billett kan du sikre deg på denne linken.

Askerbøringene startet denne sesongen som både regjerende serie- og norgesmester. Forrige sesongs seriegull ble riktignok av den litt teoretiske typen, men det kvalifiserte Anders Bastiansen og co. til Champions Hockey League. Her avsluttet de nylig gruppespillet uten å kvalifisere seg videre til utslagsrundene.

I den hjemlige ligaen har det startet litt ujevnt for Frisk, som står med 15 poeng på de ti første kampene. Forrige helg endte det med målkalas (6-7) og overtidstap mot Vålerenga i Askerhallen. Rikelig med underholdning for publikum selvsagt, men neppe sifre trener Jan Andre Aasland var tilfreds med. Eller kollega Kenneth Larsen i borteboksen for den saks skyld.

Frisk var imidlertid gjerrige da de slo oss 3-1 i lagenes første møte for sesongen 28. september. Bare for å gni det inn satte våre tidligere spillere David Morley og Jacob Lagace begge pucken i mål bak Henrik Holm. Vi har noe å revansjere i DNB Arena denne torsdagen med andre ord.

Troppen

  • Gledelig å melde at Anders Tangen Henriksen og Dan Kissel begge er tilbake på isen mot Frisk Asker.
  • Ludvig Hoff, Christian Wetteland og Tommy Kristiansen er på skadelisten og uaktuelle til torsdagens oppgjør.

Før kamp

Nye dueller i dropp for Sander Hurrød (til venstre) og Mats Frøshaug når Oilers og Frisk møtes i DNB Arena torsdag kveld. Får gutta revansj for tapet i sesongens første kamp mellom lagene? (atkivfoto: Oddmund Sola)