Kamper

Norsk Topphockey

 

Storkamp på gang

Såpass må vi kunne kalle det. Oppgjørene mellom Oilers og SIL byr alltid på spenning, folksomme tribuner og god stemning. I Stavanger såvel som på Hamar. Så kjenner også lagene hverandre veldig godt, noe ikke fulle syvkampsserier i sluttspill de siste to årene har bidratt til.

Holder vi oss til seriesammenheng har kveldens motstandere møtt hverandre 65 ganger. Så langt er styrkeforholdet 38-27 i favør Oilers. Kveldens oppgjør er det fjerde denne sesongen. En klar seier til hvert av lagene samt en overtidsseier til SIL er fasiten så lang.

Interessert i flere fakta? Fyldig informasjon foran kampen i vår medieguide på denne linken. 

Alltid godt humør utenfor isen når Oilers og Storhamar møtes. Her har trenerne funnet drøset formiddag kampdag. Så får vi se hvem som smiler best tirsdag kveld. (foto: Kjetil Garvik)

Troppen

Oilers har de samme spillerne tilgjengelig som foran møtet med Stjernen.

Petter Røste Fossen fikk en solid trøkk i nesa da han endelig sesongdebuterte lørdag men lar seg ikke stoppe av den grunn. Anders Tangen Henriksen venter ennå på å være tilbake etter skade.

Poengkonge og bursdagsbarn. Mark Van Guilder feirer scoring forrige gang Stohamar var på besøk i DNB Arena. Den gang ble det tap til slutt. #29 og resten av gutta går for seier denne tirsdagen. (foto: Oddmund Sola)

Sjefen gleder seg

Coach Gulbrandsen og gutta ser frem mot ny kamp på hjemmebane, kun få dager etter tapet mot Stjernen.

– Vi må tåle å tape, samtidig som vi tar med oss lærdom kamper i det siste som ikke har gått etter planen. Vi har skapt en hel del i oppgjørene vi har tapt, men uttellingen holder ikke mål. Det skal vi sørge for å gjøre noe med, sier Pål.

Han oppsummerer mange plusser hos mostanderne fra Hamar.

– Storhamar er rett og slett et solid hockeylag. De er godt organisert samtidig som de har mange smarte spillere med solide ferdigheter i rekkene, slår oilerstreneren fast.

Han tror kveldens kamp bli av det underholdende slaget.

– Kampene så langt i sesongen har vært jevne, også de to som endte med klare seiere den ene og andre veien. Her gjelder det å gå ut aggressivt, trøkke på og omsette sjansene i scoringer. Samtidig som vi sørger for en fornuftig defensiv. Toveis hockey rett og slett. Det blir gøy, avslutter Pål til oilers.no.

Mats Larsen Mostue og Scott Macaulay treffer supporterne og signerer programblad utenfo Oilersshoppen etter kampen mot Storhamar.